Chakradance / Access Bars

Chakradance™

 

Chakradance™ is een therapeutische bewegingsvorm. Op speciaal gecomponeerde muziek die resoneert met de verschillende trillingen van de chakra's maak je een innerlijke reis middels intuïtieve dans. Je bent helemaal vrij te bewegen zoals jij wilt.

 

We dansen met gesloten ogen en komen in diepe verbinding met onszelf. Er is geen goed of fout, het gaat om jouw ervaring zonder analyse of oordeel (de heling zit in de dans zelf).

 

Chakradance™ wordt beoefend in groepsverband. Een workshop bestaat uit begeleide meditatie, dans en een creatieve afsluiting door middel van het intuïtief tekenen van een persoonlijke mandala.

 

Het wordt ook wel de dans van de ziel genoemd. Het is een hele ervaring in het voelen en waarnemen van jezelf en zorgt voor balans en rust. Met chakradance kom je letterlijk en figuurlijk anders in beweging.

 

Chakradance is ontwikkeld door Natalie Southgate uit Australië, voor meer informatie kun je kijken op www.chakradance.com.

 

Wil je meer informatie over de workshops neem dan even contact met me op.

 

 

 

Access Bars behandeling

 

Tijdens een Access Bars® sessie worden 32 punten op het hoofd zacht aangeraakt. Door deze aanraking wordt het hoofd uitgenodigd de overbodige gedachten, blokkades, emoties, oordelen en conclusies die altijd opgeslagen zijn geweest, los te laten. Een Access Bars® sessie ruimt dus letterlijk jouw hoofd op. Het hoofd, de geest en het lichaam ontspannen. Er komt weer ruimte en rust in het hoofd.

 

Volgens de Access Consciousness Bars-theorie bevat ons hoofd 32 energetische banen. Iedere baan/ punt van de Bars vertegenwoordigt een thema dat kan corresponderen met vastgezette overtuigingen of inprentingen. Zo is er een baan voor liefde, verdriet, haat en angst, maar bijvoorbeeld ook voor geld.

Iedere gedachte aan geld wordt zo bijvoorbeeld in die energetische baan opgeslagen. Raken die banen te vol, dan zal de energie daarin vast komen te zitten. Er is geen energetische flexibiliteit meer. Deze starheid werkt door in het dagelijks leven: je staat niet open voor nieuwe dingen, je durft niet te veranderen en beschouwt alles wat niet past bij je huidige leven als onmogelijk.

 

Om je leven te veranderen, is het dus allereerst noodzakelijk om die energetische starheid ongedaan te maken. Pas als de energie weer vrij is ben je in staat om drastische keuzes te maken en nieuwe stappen te ondernemen.

 

Een Bars behandeling kan je helpen moeiteloos spanning uit je hoofd en lijf los te laten!

Onze hersenen worden ook wel eens vergeleken met de harde schijf in een computer.

Alles wat wij meemaken in het leven wordt op deze harde schijf opgeslagen.

 

Hoe ziet een Bars sessie eruit?

Een sessie vindt meestal liggend plaats zodat je optimaal kunt ontspannen en ontvangen.

Door het met de vingertoppen zachtjes aanraken van de 32 punten door de behandelaar vindt er een energiestroom plaats. Deze punten ontladen de gedachten, gevoelens, emoties, overwegingen en patronen die je in je leven hebt opgeslagen.

 

Een Bars sessie is geschikt voor iedereen die vrijer, gezonder en bewuster in het leven wil staan en openstaat voor een behandeling. Een Bars sessie kan heilzaam werken op allerlei lichamelijke en geestelijke aspecten. Denk hierbij aan;

 

angsten en fobieën

depressie

psychische klachten

vermoeidheid

slapeloosheid

lichamelijke (pijn) klachten

hypersensitiviteit

betere concentratie

helderder in het hoofd

beter bij jezelf blijven

betere leerprestaties

stress verminderend

immuunsysteem versterkend

verbetert de relatie met jezelf en anderen

een positievere houding ten opzichte van het leven

 

“in het ergste geval voel je je na een Bars sessie zo ontspannen alsof je een heerlijke massage hebt gekregen, in het beste geval verandert je leven ten goede”

 

Kosten Access Bars behandeling (1 uur): 55 euro